Tallriksfjädrar av högsta kvalitet

För dig som letar efter tallriksfjädrar kan Tilka.se vara sajten du letar efter. Här finns ett välsorterat utbud som matchar en rad olika behov och plånböcker. Det är ett grossistföretag som förutom tallriksfjädrar även levererar andra viktiga komponenter till den svenska verkstadsindustrin.

En välsorterat sortiment och en bra service är starkt prioriterat. Detta har gett dem många nöjda kunder genom åren, och de fortsätter att växa, och ta sin verksamhet till nya nivåer. Det är viktigt med komponenter av rätt kvalitet, och det har Tilka.se tagit fasta på när de skapat sitt sortiment.

När det gäller tallriksfjädrar har de en marknadsledande position, och du kan räkna med att få varor av absolut högsta möjliga kvalitet, som uppfyller alla möjliga kravbilder. De hjälper dessutom till med både lagerhållning, konstruktion, logistik och leverans till olika företag inom branschen, allt till konkurrensmässiga priser.

Tallriksfjädrar paketeras smart

Produkterna paketeras så att de snabbt och enkelt kan användas i er verksamhet. Ni väljer själva hur delarna ska kombineras för att lösningen ska vara så optimal som möjligt för just er unika situation, och ert unika upplägg. Kundspecifika lösningar är lite av en specialitet, och det finns många smarta och smidiga lösningar tillgängliga.

Företaget har dessutom ett väldigt stort kontaktnät, med bred kompetens, om något utanför boxen skulle dyka upp. De har ett stort nätverk av producenter som kan bidra med alla möjliga sorters komponenter till din verkstad. Hos Tilka finns allt ni behöver. Företaget är en komplett partner, som har haft många nöjda kunder genom åren.​